Kurs Masazhi Antistres

Kursi i Masazhit Antistres

Masazhi Antistres lind nga një bashkim teknikash që synojnë të parandalojnë dhe lehtësojnë përgjigjet psikosomatike që lidhen me stresin, një problem i zakonshëm i njeriut modern.

Kërkesat: ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Kursi i Masazhit Antistres

Masazhi Antistres lind nga një bashkim teknikash që synojnë të parandalojnë dhe lehtësojnë përgjigjet psikosomatike që lidhen me stresin, një problem i zakonshëm i njeriut modern.

Kërkesat: ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Për kë është kursi i masazhit antistres?

Kursi i masazhit anti-stres është i përshtatshëm për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë veten e tyre, në mënyrë që të jenë në gjendje të ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për klientët.

Për kë është kursi i masazhit antistres?

Kursi i masazhit anti-stres është i përshtatshëm për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë veten e tyre, në mënyrë që të jenë në gjendje të ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për klientët.

Struktura e kursit

Ky kurs është i strukturuar në dy pjesë themelore: një pjesë teorike dhe një pjesë praktike.

Teoria

Gjatë zhvillimit të pjesës teorike do të shqyrtoni temën e stresit, karakteristikat e tij dhe si reagon trupi kur i nënshtrohet presionit të vazhdueshëm. Do ta kuptoni që stresi është sëmundja e shekullit, sepse kërcënon njeriun modern çdo ditë, i detyruar të durojë strese të vazhdueshme të llojeve të ndryshme çdo ditë.

Cdo gjë që grumbullohet dhe që nuk shkarkohet mund të bëhet e dëmshme dhe të shkaktojë tension, bllokime, si dhe duke ju bërë të humbni kontaktin me veten dhe me nevojat tuaja. Ju do ta vlerësoni këtë lloj masazhi sepse do të kuptoni se bën mirë për trupin, mendjen dhe shpirtin.

Kurs Masazhi Antistres Tirane - Evolution Academy
Kurs Masazhi Antistres Tirane - Evolution Academy

Praktika

Gjatë zhvillimit të pjesës praktike do të analizohen në detaje manuale të ndryshme, të përbëra nga lëvizje fluide dhe harmonike, të cilat kanë për qëllim rivendosjen e ekuilibrit dhe rikuperimin e energjisë jetësore.

Do të praktikoheni në mënyrë aktive, nën mbikëqyrjen e kujdesshme të mësuesit, duke fituar rrjedhshmëri dhe besim në ekzekutimin e manovrave.

Kurs Masazhi Antistres Tirane - Evolution Academy

Objektivi i kursit të masazhit antistres

Qëllimi përfundimtar i këtij kursi është që t’ju bëj të pjekur, me efektivitet dhe shpejtësi maksimale, kompetencë dhe aftësi të nevojshme për të praktikuar një masazh antitelulit në autonomi të plotë, në mënyrë që të luftoni armikun numër një të femrave.

Kurs Masazhi Antistres Tirane - Evolution Academy

Pse të beheni pjesë e këtij kursi?

 • Sepse koha juaj është e çmuar dhe nuk ia vlen ta humbni atë në kurse jo profesionale.
 • Nëse dëshironi të zgjeroni backgroundin tuaj, ky është kursi ideal për ju.
 • Ju do të jeni në gjendje të bëni klientët tuaj të përjetojnë një përvojë të kënaqshme shqisore.
 • Sepse kjo jo vetëm që do të jetë një azhornim profesional, por do t’ju lejojë të rriteni në nivelin personal.
 • Ju mund të ndihmoni të gjithë ata njerëz që kanë vështirësi të të lënë të ikni.
 • A e dini se sa njerëz e vuajnë këtë problem? Eshtë një gjendje që prek njeriun modern në përgjithësi, dhe ju mund të bëni një ndryshim.
 • Sepse përmes këtij lloji masazhi do të mësoni të dëgjoni veten tuaj, dhe më pas të jeni në gjendje të dëgjoni të tjerët.
 • Do të mësoni të lidheni më thellë me njerëzit dhe të jeni më empatikë.

Bëhuni masazhator profesional

Kursi i masazhit antistresit është pjesë e kursit të trajnimit për marrjen e një diplome si një operator në masazhe termale e spa.

Kurs Masazhi Antistres Tirane - Evolution Academy

Programi i kursit të masazhit antistres

 • Hyrje në kurs.
 • Cfarë është stresi.
 • Stresi: pak histori.
 • SGA: sindroma e përgjithshme e adaptimit.
 • Fazat e stresit: faza e alarmit, rezistencës dhe rraskapitjes ose përshtatjes.
 • Llojet e stresit: stresi pozitiv ose eustress dhe stresi negativ ose shqetësimi.
 • Shkaqet e stresit.
 • Përgjigja e trupit kur është nën stres.
 • Simptomat dhe Sëmundjet.
 • Si të përballemi me këtë problem.
 • Masazhi antistresit: karakteristikat dhe objektivat.
 • Përfitimet, kundër indikacionet dhe masat paraprake.
 • Këshilla për t’u bërë një operator i mirë masazhesh: kujdesi për duarët, veshja e përshtatshme, atmosfera e ambjentit dhe pajisjet e punës.
 • Ushtrime praktike të manualeve të ndryshme në pozicionin prirur dhe shpinë.
 • Sekuencë pune për të qenë në gjendje të kryeni një masazh 60-minutësh në mënyrë të pavarur.
 • Këshilla për të përsosur dhe memorizuar sa më mirë teknikën.
 • Provimi praktik përfundimtar.
 • Konkluzionet finale dhe përfundimi i kursit.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

Në fund të kursit të masazhit antistres, nëse keni kaluar testin përfundimtar, do t’ju lëshohet një certifikatë merite në emrin tuaj.

FAC Simile e Certifikatës

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

Manual didaktik i kursit të masazhit bazë suedez , i shkarkueshëm në formatin PDF dhe që përmban sekuencat relative fotografike të manovrave.

 

 

Posteri në formatin dixhital të teknikës.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.