Kurse Masazhi Tirane – Evolution Academy® Albania është një shkollë profesionale masazhi ne Tirane qe ofron formimin në 15 Kurse Masazhi.

Kurse Masazhi Tirane – Evolution Academy® Albania është një shkollë profesionale masazhi ne Tirane qe ofron formimin në 15 Kurse Masazhi.

Kurse Masazhi Tirane – Evolution Academy® Albania është një shkollë profesionale masazhi ne Tirane qe ofron formimin në 15 Kurse Masazhi.

Kurset e Masazheve

Kurs Masazhi Baze Suedez

Kurs Masazhi Baze Suedez

Masazhi Baze Suedez është lloji më i zakonshëm dhe më i njohur i masazhit në Perëndim.

Kurs Masazhi Sportiv

Kurs Masazhi Sportiv

Masazhi sportiv nuk shërben vetëm për të përmirësuar performancën sportive të sportistëve.

Kurs Masazhi Dekontraktues

Kurs Masazhi Dekontraktues

Masazhi Dekontraktues ka për qellim të trajtojë kontraktimet dhe çrregullimet që ndikojnë në sistemin muskulor.

Kurs Masazhi Kalifornian

Kurs Masazhi Kalifornian

Masazhi Kalifornian ju bën të rivendosni jo vetëm ekuilibrin fizik, por edhe atë mendor e shpirtëror.

Kurs Masazhi Tradicional Tailandez

Kurs Masazhi Tradicional Tailandez

Masazhi Tailandez Tradicional është një shprehje e kulturave dhe traditave të ndryshme që vijnë nga larg.

Kurs Masazhi Anticelulit

Kurs Masazhi Anticelulit

Masazhi Kalifornian ju bën të rivendosni jo vetëm ekuilibrin fizik, por edhe atë mendor e shpirtëror.

Kurs Masazhi Antistres

Kurs Masazhi Antistres

Masazhi Antistres lind nga një bashkim teknikash që lehtësojnë përgjigjet psikosomatike që lidhen me stresin

Kurs Masazhi me Vaj Esencial

Kurs Masazhi me Vaj Esencial

Që nga antikiteti, ekstraktet natyrore kanë qenë të përdorura për të shëruar dhe harmonizuar trupin e shpirtin.

Kurs Masazhi me Gurë të nxehtë

Kurs Masazhi me Gurë të nxehtë

Ky masazh shfrytëzon vetitë e gurëve të nxehtë, i kombinuar me teknikat shamanike, ayurvedike etj

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui

Një masazh magjik që vjen nga ishujt e largët Hawai dhe që është një shprehje e një kulture mijëvjeçare.

Kursi i Anatomisë Palpuese

Kursi i Anatomisë Palpuese

Anatomia palpuese është thelbësore për të njohur trupin e njeriut dhe pjesët anatomike që trajtohen gjatë masazhit.

Kurs Masazhi Cervikal

Kurs Masazhi Cervikal

Masazhi Cervical synon të trajtojë sëmundjet, dhimbjet në zonën e qafës dhe gjymtyrën e sipërme.

Kurs i Refleksologjisë Plantare

Kurs i Refleksologjisë Plantare

Refleksologjia e këmbëve përdor stimulimin e pikave specifike të këmbëve për të harmonizuar trupin.

Kurs i Drenazhimit Limfatik Vodder

Kurs i Drenazhimit Limfatik Vodder

Lindur nga intuitat e mjekut danez Emil Vodder në fillim të viteve tridhjetë.

Kurs Masazhi Kinesiotaping

Kurs Masazhi Kinesiotaping

Taping Kinesiologico është një teknikë inovative që shfrytëzon përdorimin e shiritave ngjitës të quajtur TAPE

Kush jemi?

Evolution Academy® është një shkollë profesionale masazhi dhe një realitet i gjeneratës së fundit.

Ne jemi një grup profesionistësh që operojmë prej shumë vitesh në botën e mirëqenies fizike, sporteve dhe estetikës. Ne vijmë nga fusha të ndryshme, por kemi një emërues të përbashkët: masazhi është forma jonë e të shprehurit. Ne kemi vendosur të ndajmë botët tona, përvojat dhe talentet tona, për të krijuar një realitet ku njerëzit mund të transformojnë pasionin e tyre në një punë serioze dhe të çertifikuar.

Lexo më shumë

Çfarë thonë për ne

Shumë profesional dhe të përgatitur! Në dispozicion të plotë për të dhuruar përvojën e tyre! I rekomandoj kurset e tyre.

Gloriana

Kam frekuentuar kursin e masazhit Ayurvedic dhe ishte një përvojë e shkëlqyer. Komplimente për mësuesit të cilët ishin shumë të përgatitur dhe po aq të disponueshëm në plotësimin e nevojave. Shkollë shumë serioze. E rekomandoj.

Alessio

Kurs shumë interesant, pozitiv fakti që keni bërë shumë praktikë. Me siguri do të ndjek të tjerët. Faleminderit

Sergio

Mësues shumë të mirë për të filluar punën në këtë botë. Një mënyrë e shkëlqyer dhe jua rekomandoj shumë.

Veronica

Mësuesit e bënë kursin të mrekullueshëm për të qëndruar gjithnjë me veshët hapur, të gjitha shumë interesante, argëtuese dhe mbi të gjitha përfshirëse. Eshtë një shkollë serioze dhe me sa kam vërejtur ju ndihmon për çdo vështirësi që mund të keni.

Maura

Faleminderit shumë. Jam vërtet krenare që kam qenë nxënësja juaj në një moment kaq delikat, ju përqafoj me shpirt.

Nuria

Kursi ishte shumë argëtues, më lejoi të mësoj shumë rreth përfitimeve që një masazh mund t'u sjellë njerëzve. Praktikimi në klasë me mësuesin që ju ndjek, duke korrigjuar se ku gaboni, ju ndihmon të përmirësoheni menjëherë.

Alessio G.

Diplomat

Diplomë në Masazh Holistik

Diplomë në Masazh Holistik

Rrugë e plotë edukative, e përbërë nga shtatë teknika masazhi që konsiderohen thelbi i botës holistike.

Diplomë në Masazh Sportiv

Diplomë në Masazh Sportiv

Diplome e hartuar për të përmbushur nevojat e sportistëve, si në nivelin amator dhe në atë konkurrues.

Diplomë në Masazhe Termale dhe Spa

Diplomë në Masazhe Termale dhe Spa

Rrugë e plotë edukative e përbërë nga shtatë teknika masazhi baze për llixhat dhe qendrat e Wellness.

Rregjistrohuni në Kurs

Për tu regjistruar në një nga kurset që ne zhvillojmë kontaktoni në numrin e tel/wapp +39 389 180 6840 ose në email info@evolutionacademy.al