Kurset

Qender Kursesh Masazhi Tirane – Evolution Academy® Albania Zhvillon 15 Kurse Masazhes Profesionale ne Tirane

Qender Kursesh Masazhi Tirane – Evolution Academy® Albania Zhvillon 15 Kurse Masazhes Profesionale ne Tirane

Kurs Masazhi Baze Suedez

Kurs Masazhi Baze Suedez

Masazhi Baze Suedez është lloji më i zakonshëm dhe më i njohur i masazhit në Perëndim.

Kurs Masazhi Sportiv

Kurs Masazhi Sportiv

Masazhi sportiv nuk shërben vetëm për të përmirësuar performancën sportive të sportistëve.

Kurs Masazhi Dekontraktues

Kurs Masazhi Dekontraktues

Masazhi Dekontraktues ka për qellim të trajtojë kontraktimet dhe çrregullimet që ndikojnë në sistemin muskulor.

Kurs Masazhi Kalifornian

Kurs Masazhi Kalifornian

Masazhi Kalifornian ju bën të rivendosni jo vetëm ekuilibrin fizik, por edhe atë mendor e shpirtëror.

Kurs Masazhi Tradicional Tailandez

Kurs Masazhi Tradicional Tailandez

Masazhi Tailandez Tradicional është një shprehje e kulturave dhe traditave të ndryshme që vijnë nga larg.

Kurs Masazhi Anticelulit

Kurs Masazhi Anticelulit

Masazhi Kalifornian ju bën të rivendosni jo vetëm ekuilibrin fizik, por edhe atë mendor e shpirtëror.

Kurs Masazhi Antistres

Kurs Masazhi Antistres

Masazhi Antistres lind nga një bashkim teknikash që lehtësojnë përgjigjet psikosomatike që lidhen me stresin

Kurs Masazhi me Vaj Esencial

Kurs Masazhi me Vaj Esencial

Që nga antikiteti, ekstraktet natyrore kanë qenë të përdorura për të shëruar dhe harmonizuar trupin e shpirtin.

Kurs Masazhi me Gurë të nxehtë

Kurs Masazhi me Gurë të nxehtë

Ky masazh shfrytëzon vetitë e gurëve të nxehtë, i kombinuar me teknikat shamanike, ayurvedike etj

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui

Një masazh magjik që vjen nga ishujt e largët Hawai dhe që është një shprehje e një kulture mijëvjeçare.

Kursi i Anatomisë Palpuese

Kursi i Anatomisë Palpuese

Anatomia palpuese është thelbësore për të njohur trupin e njeriut dhe pjesët anatomike që trajtohen gjatë masazhit.

Kurs Masazhi Cervikal

Kurs Masazhi Cervikal

Masazhi Cervical synon të trajtojë sëmundjet, dhimbjet në zonën e qafës dhe gjymtyrën e sipërme.

Kurs i Refleksologjisë Plantare

Kurs i Refleksologjisë Plantare

Refleksologjia e këmbëve përdor stimulimin e pikave specifike të këmbëve për të harmonizuar trupin.

Kurs i Drenazhimit Limfatik Vodder

Kurs i Drenazhimit Limfatik Vodder

Lindur nga intuitat e mjekut danez Emil Vodder në fillim të viteve tridhjetë.

Kurs Masazhi Kinesiotaping

Kurs Masazhi Kinesiotaping

Taping Kinesiologico është një teknikë inovative që shfrytëzon përdorimin e shiritave ngjitës të quajtur TAPE