Blog

Masazhi i gurëve të nxehtë: fuqia e gurëve
Masazhi i gurëve të nxehtë: fuqia e gurëve

Supozohet se praktika e masazhit me gurë të...

Ushqimi ayurvedic: ekuilibër në tryezë
Ushqimi ayurvedic: ekuilibër në tryezë

Mjekësia Ayurvedic punon për ekuilibrin e një...

Meditimi Ayurvedic: çfarë është?
Meditimi Ayurvedic: çfarë është?

Në Perëndim, meditimi Ayurvedic praktikohet si...

Vaji Monoi: karakteristikat dhe përfitimet
Vaji Monoi: karakteristikat dhe përfitimet

Nëse mendoni për ishujt Polinezian gjëja e...

Yoga: çfarë është dhe si praktikohet
Yoga: çfarë është dhe si praktikohet

Për Ayurvedan, trupi ka nevojë për sasinë e...

Masazhi Bazë Suedez: 5 manuale
Masazhi Bazë Suedez: 5 manuale

Le të shohim cilat janë manovrat kryesore që...