Diplomë në Masazh Holistik

Diploma e Operatorit në Masazh Holistik

Rrugë e plotë edukative, e përbërë nga shtatë teknika masazhi që konsiderohen thelbi i botës holistike.

Kërkesat: Nuk kërkohet asnjë kërkesë specifike, kursi i trajnimit është i hapur për të gjithë. Nëse keni marrë kurse në institucione të tjera trajnimi, ne i njohim ato.

Diploma e Operatorit në Masazh Holistik

Rrugë e plotë edukative, e përbërë nga shtatë teknika masazhi që konsiderohen thelbi i botës holistike.

Kërkesat: Nuk kërkohet asnjë kërkesë specifike, kursi i trajnimit është i hapur për të gjithë. Nëse keni marrë kurse në institucione të tjera trajnimi, ne i njohim ato.

Diplomë në Masazh Holistik Tirane - Evolution Academy

Për kë shërben Diploma e Operatorit në Masazh Holistik?

Diploma e operatorit në masazh holistik është një kurs i plotë trainimi, i përshtashëm për të gjithë ata që duan ta shëndrrojnë pasionin e tyre në një profesion serioz dhe të çertifikuar. Eshtë i hapur për të gjithë profesionistët që duan të zgjerojnë njohuritë e tyre dhe t’u propozojnë klientëve të tyre qasje dhe metodologji të reja.

Diplomë në Masazh Holistik Tirane - Evolution Academy

Teoria dhe praktika

Eshtë një kurs trajnimi i përbërë nga shtatë module mësimore. Këto teknika masazhi, megjithëse të ndryshme në origjinën dhe metodat e tyre të qasjes, ndajnë të njëjtin qëllim: për të arritur mirëqenien e individit në tërësi dhe për të gjetur ekuilibrin dhe harmoninë në një nivel fizik, mendor dhe shpirtëror.

Mësuesit e Evolution Academy® do t’ju shoqërojnë në këtë rrugëtim ndjellës, duke ju dhënë të gjithë mbështetjen e tyre. Ata do t’ju ofrojnë nocionet teorike dhe praktike të secilës teknikë, dhe të gjitha mjetet për t’ju bërë terapistin më të mirë të masazheve të mundshëm.

Ato do t’ju ndihmojnë të zhvilloni aftësi që shpesh harrohen, por që bëjnë ndryshimin midis një masazhatori të mirë dhe një mediokri, domethënë: ndjeshmërinë operacionale, për të dëgjuar, për të praktikuar një prekje të ndërgjegjshme dhe për të qenë gati për shkëmbimin energjik dhe emocional që ndodh gjatë një masazhi.

Diplomë në Masazh Holistik Tirane - Evolution Academy

Struktura e diplomës së operatorit në masazh holistik

Kjo rrugë e plotë arsimore përbëhet nga pesë teknika masazhi që përfaqësojnë thelbin e botës holistike të masazheve.

Qëllimi i rrugëtimit të trajnimit

Qëllimi përfundimtar i kësaj diplome është që t’ju bëj të pjekur, me efektivitet dhe shpejtësi maksimale, kompetencat dhe aftësitë e nevojshme për të praktikuar pesë teknikat e propozuara të masazhit, në një mënyrë të sigurt dhe autonome.

Diplomë në Masazh Holistik Tirane - Evolution Academy Diplomë në Masazhe Termale dhe Spa Tirane - Evolution Academy Kurs i Refleksologjisë Plantare Tirane - Evolution Academy

Pse duhet të marrësh diplomën e operatorit në masazh holistik?

 • Falë këtij kualifikimi ju mund të jeni një figurë profesionale shumë më e kërkuar në sektorin e Wellness.
 • Ju do të zgjeroni backgroundin tuaj personal dhe profesional, i cili do t’ju lejojë të propozoni më shumë teknika masazhi për klientët tuaj.
 • Ju nuk e keni idenë se sa nocione do të mësoni në 160 orë trajnim të plotë intensiv.
 • Kjo rrugë do të hapë dyert në një botë që do t’ju ndihmojë të rizbuloni veten dhe të krijoni empati me klientët tuaj.
 • Sepse mund të keni një numër të pafund të mundësive të punës.
 • Ju do ta shndërroni pasionin tuaj në një punë që do t’ju japë kënaqësi të jashtëzakonshme.
 • Nëse dëshironi që masazhi të jetë pjesë e jetës tuaj, kjo rrugë është krijuar posaçërisht për ju.
 • Sepse nëse tashmë keni bërë një kurs masazhi holistik, ju e dini për çfarë po flasim dhe nuk mund të bëni ndryshe por të vazhdoni me qëllime dhe aventura të tjera.
 • Nëse doni të ndryshoni rrënjësisht mënyrën se si i shihni gjërat, ky mund të jetë shansi juaj.
 • Ju do të takoni një ekip pune që është një shprehje e botës holistike, e cila do t’ju befasojë.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

 • N ° 5 Certifikata e Meritës
 • N ° 1 Diploma e Operatorit në Masazhin Holistik

Certifikatë FAC Simile

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

 • N ° 5 manualë didaktikë, të shkarkueshëm në formatin pdf dhe që përmbajnë sekuencat relative fotografike të manovrave.
 • N ° 5 postera në format dixhital të secilës teknikë.
 • 1 polo dhe 1 pal pantallona me markën Evolution Academy®.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.

Rregjistrohuni

Bëni investimin më të mirë të jetës tuaj: punoni për veten dhe filloni këtë udhëtim me Evolution Academy, shkollën e specializuar të trajnimit për masazh. Plotësoni formularin dhe do të kontaktoheni, ose, na telefononi dhe ne do t’ju japim të gjitha informacionet që ju po kërkoni.