Kurs Masazhi Baze Suedez

Kursi i Masazhit Bazë Suedez

Masazhi Baze Suedez është lloji më i zakonshëm dhe më i njohur i masazhit në Perëndim.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Kursi i Masazhit Bazë Suedez

Masazhi Baze Suedez është lloji më i zakonshëm dhe më i njohur i masazhit në Perëndim.

Ne gjithashtu jemi prezent në Itali për shumë vite.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Për kë është kursi i masazhit bazë suedez?

Kursi i masazhit bazë suedez është një kurs i plotë dhe i thelluar, i përvetsueshëm  për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu i përshtatshëm edhe për ata që aspirojnë të bëhen një masazhator profesionist.

Struktura e kursit

Kursi është i strukturuar në dy pjesë themelore: një pjesë teorike dhe një pjesë praktike.

Teoria

Gjatë pjesës teorike do të keni mundësinë të kuptoni origjinën e masazhit më të zakonshëm dhe të njohur në Perëndim, duke e konsideruar si pikënisjen për të mësuar të gjitha teknikat e tjera masazhoterapike perëndimore.

Do të eksploroni tema të tilla si anatomia dhe fiziologjia e trupit të njeriut, në veçanti sistemi muskulor – skeletik, për t’ju mundësuar të dini në detaje pjesët e trupit që do të trajtoni. Do të keni njohuri të plota për këtë lloj masazhi, dhe do t’ju sigurohen të gjitha nocionet e dobishme për ta përballuar atë në mënyrë profesionale.

Kurs Masazhi Baze Suedez Tirane - Evolution Academy
Kurs Masazhi Baze Suedez Tirane - Evolution Academy

Praktika

Gjatë zhvillimit të pjesës praktike, do të analizohen në detaje manuale të ndryshme si: larja, fërkimi, goditja dhe dridhjet. Do të jeni në gjendje të praktikoheni në mënyrë aktive, nën mbikëqyrjen e kujdesshme të mësuesit, duke fituar kështu rrjedhshmëri dhe besim në manovrat e kësaj teknike relaksimi.

Shot of an attractive young woman getting massaged at a beauty spa

Objektivi i kursit të masazhit bazë suedez

Qëllimi përfundimtar i këtij kursi është që t’ju bëjë të fitoni të gjitha aftësitë, si teorike, ashtu edhe praktike, për të kryer një seancë masazhi në autonomi të plotë, si dhe t’ju ndihmojmë të zhvilloni aftësi ndërpersonale, në mënyrë që të komunikoni në mënyrë efektive me klientët tuaj të mundshëm.

Kurs Masazhi Baze Suedez Tirane - Evolution Academy

Pse të beheni pjesë e këtij kursi?

 • Sepse koha juaj është e çmuar dhe nuk ia vlen ta humbni atë në kurse jo profesionale.
 • Ju nuk keni idenë se sa nocione interesante mund të mësoni në 48 orë trainim të plotë intensiv.
 • Mund tju apasionojë deri në atë pikë sa të bëhet puna juaj e ardhshme.
 • Do të keni mundësinë të takoni njerëz që do t’ju mësojnë shumë gjëra, jo vetëm në një nivel konceptual, por edhe në një nivel njerëzor.
 • Do të keni mundësi të zgjeroni horizontet tuaja dhe të dhuroni ndjesi të mira për të gjithë ata që ju interesojnë.
 • Pas këtij kursi do të kuptoni se çfarë do të thotë të kujdeseni për veten dhe njerëzit e tjerë.
 • Do t’ju sjellë kënaqësi të madhe duke parë se çfarë mund të bëni me duart tuaja.

Bëhuni masazhator profesional

Në përfundim të kursit të masazhit bazë suedez, ju do të keni njohuritë e nevojshme për të hyrë në shumë kurse të tjera teknike siç janë kursi i masazhit dekontraktues ose kursi i masazhit sportiv.

Eshtë gjithashtu një pjesë integrale e kurseve të ndryshme të trajnimit siç është Diploma e Operatorit në Masazh Sportiv e cila do t’ju lejojë të bëheni një masazhator i vërtetë profesionist.

Kurs Masazhi Baze Suedez Tirane - Evolution Academy

Programi i kursit të masazhit bazë suedez

 • Hyrje në kurs.
 • Nocione historike të masazhit, nga antikiteti deri në ditët e sotme.
 • Anatomia dhe fiziologjia e trupit: si jemi të bërë.
 • Llojet e ndryshme të indeve: indet epitelial, lidhës, nervor dhe muskulor.
 • Lëkura dhe funksionet e saj.
 • Skeleti: analiza e përbërësve të tij.
 • Llojet e ndryshme të kockave: të gjata, të shkurtra, të sheshta, kraniale dhe të fytyrës.
 • Kolona vertebrale dhe 5 zonat e saj: lumbale, dorsale, zona e qafës së mitrës, zona e kockave sakrale dhe kockat coccyx.
 • Vertebrat.
 • Kycet.
 • Ligamentet.
 • Muskujt.
 • Tendinat.
 • Bandat.
 • Deontologjia e masazhatorit.
 • Këshilla për përgatitjen për një trajtim: ambjenti, kujdesi i duarve, veshja dhe pajisjet e nevojshme.
 • Analiza e qëndrimit të masazhatorit dhe marrësit.
 • Masazhi bazë suedez: përfitimet, kundërindikacionet dhe zonat e kufizuara.
 • Intervista.
 • Analiza e manovrave themelore: prekjet, fërkimet, goditjet, dridhjet, drejtimi i masazhit dhe pikat e shkarkimit.
 • Ushtrime praktike të aftësive të manualeve të ndryshme.
 • Sekuencë pune për të qenë në gjendje të kryeni një masazh 60-minutësh në mënyrë të pavarur.
 • Këshilla për të përvetsuar dhe memorizuar teknikën sa më mirë.
 • Provimi praktik përfundimtar.
 • Reflektimet përfundimtare dhe përfundimi i kursit.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

Në fund të kursit të masazhit bazë Suedez, nëse keni kaluar testin përfundimtar, do t’ju lëshohet një certifikatë merite në emrin tuaj.

FAC Simile e Certifikatës

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

Manual didaktik i kursit të masazhit bazë suedez , i shkarkueshëm në formatin PDF dhe që përmban sekuencat relative fotografike të manovrave.

Posteri në formatin dixhital të teknikës.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.