Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui

Kursi i Masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui

Një masazh magjik që vjen nga ishujt e largët Hawai dhe që është një shprehje e një kulture mijëvjeçare, dhënë nga shamanët Kahuna.

Kërkesat: ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Kursi i Masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui

Një masazh magjik që vjen nga ishujt e largët Hawai dhe që është një shprehje e një kulture mijëvjeçare, dhënë nga shamanët Kahuna.

Kërkesat: ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.
Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Për kë është kursi i masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui?

Kursi i masazhit Hawaian lomi lomi nui është i hapur për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë vetveten duke u ofruar klientëve të tyre një praktikë të mirë për shpirtin.

Për kë është kursi i masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui?

Kursi i masazhit Hawaian lomi lomi nui është i hapur për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë vetveten duke u ofruar klientëve të tyre një praktikë të mirë për shpirtin.

Struktura e kursit

Ky kurs është i strukturuar në dy pjesë themelore: një pjesë teorike dhe një pjesë praktike.

Teoria

Gjatë zhvillimit të pjesës teorike, jo vetëm që do të mësoni këtë teknikë të quajtur ndryshe “masazhi i shpirtit” ose “masazhi i duarve të dashura”, por do të udhëtoni një udhëtim të gjatë përmes një kulture të jashtëzakonshme mijëvjeçare.

Ne do të flasim për Hawain dhe për popullin e Hawait, mjeshtërit e lashtë shërues Kahuna dhe filozofinë Huna. Falë gjithë kësaj do të jeni në gjendje të kuptoni thelbin e këtij masazhi. Kjo praktikë është një shprehje e prekshme e një filozofie të përqendruar në Aloha Spirit, domethënë në Dashurinë dhe ndarjen totale me “Tërësinë”, pjesë e së cilës jemi pa pengesa.

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy
Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Praktika

Gjatë zhvillimit të pjesës praktike, do të analizohen në detaje manovra të ndryshme, dhe ju do të mësoni të masazhoni jo vetëm me duar, por edhe me parakrahët tuaj. Përmes lëvizjeve të gjata të ngadalta, të thella dhe ritmike, ju mund ta bëni marrësin të ndiejë ndjesinë e të qenit i përgjumur nga valët e detit, i mbështjellë me një përqafim intensiv.

Do të praktikoheni në mënyrë aktive, nën mbikëqyrjen e kujdesshme të mësuesit, duke fituar rrjedhshmëri dhe besim në ekzekutimin e manovrave.

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Objektivi i kursit të masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui

Qëllimi përfundimtar i këtij kursi është që t’ju bëj të pjekur, me efektivitet dhe shpejtësi maksimale, kompetencë dhe aftësi të nevojshme për të praktikuar një masazh Hawaian Lomi Lomi Nui në autonomi të plotë.

Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Pse të beheni pjesë e këtij kursi?

 • Sepse koha juaj është e çmuar dhe nuk ia vlen ta humbni atë në kurse jo profesionale.
 • Studentët tanë e konsiderojnë atë si një nga kurset më evokuese dhe emocionuese ndër të tjerë masazhe.
 • Të gjithë ata që bien në kontakt me filozofinë e jetës Hawaiane fillojnë të shohin gjërat nga një këndvështrim tjetër.
 • Sepse me këtë kurs jeta juaj mund të marrë një rrugë tjetër.
 • Do të kuptoni që bërja e këtij masazhi është po aq emocionuese sa marrja e tij.
 • Sepse do të ndiheni kaq të magjepsur sa nuk do të jeni në gjendje të bëni më pa të.
 • Nëse dëshironi të zgjeroni backgroundin tuaj, ky është kursi ideal për ju.
 • Sepse ju mund tu jepni klientëve tuaj një përvojë shqisore të pakrahasueshme.

Bëhuni masazhator profesional

Në fund të kursit të masazhit Hawaian lomi lomi nui, ju do të jeni në gjendje të ndërmerrni certifikime të ndryshme trajnimi të tilla si diploma e operatorit në masazh holistik, për t’u bërë një masazhator i vërtetë profesionist.

Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Programi i kursit të masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui

 • Hyrje në kurs.
 • Hawai dhe populli Hawaian.
 • Shamanët Kahuna dhe filozofia Huna.
 • Shtatë parimet: Ike, Kala, Makia, Manawa, Aloha, Mana dhe Pono.
 • Shtatë fuqitë shamane që korrespondojnë me secilin parim: cilat janë ato dhe çfarë nënkuptojnë për njeriun.
 • Masazhi Hawaian lomi lomi nui: origjina dhe karakteristikat.
 • Si kryhet masazhi Hawaian lomi lomi nui: frymëmarrja, prekja, vallëzim Hula dhe muzika.
 • Vaji i shenjtë.
 • Për kë shërben masazhi Hawaian lomi lomi nui?
 • Përfitimet që sjell në nivelin fizik, mendor, shpirtëror dhe energjik.
 • Kundër indikimet dhe masat paraprake për të qenë të vetëdijshëm para se të filloni një seancë.
 • Këshilla për t’u bërë një operator i mirë masazhi: kujdesi për duarët, veshja e përshtatshme, atmosfera e ambjentit dhe pajisjet e punës.
 • Ushtrime praktike të manualeve të ndryshme në pozicionin prirur dhe shpinë.
 • Sekuencë pune për të qenë në gjendje të kryeni një masazh 60-minutësh në mënyrë të pavarur.
 • Këshilla për të përsosur dhe memorizuar sa më mirë teknikën.
 • Provimi praktik përfundimtar.
 • Konkluzionet finale dhe përfundimi i kursit.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

Në fund të kursit të masazhit Hawaian Lomi Lomi Nui, nëse keni kaluar testin përfundimtar, do t’ju lëshohet një certifikatë merite në emrin tuaj.

FAC Simile e Certifikatës

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

Manual didaktik i kursit të masazhit bazë suedez , i shkarkueshëm në formatin PDF dhe që përmban sekuencat relative fotografike të manovrave.

 

Posteri në formatin dixhital të teknikës.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.