Kurs Masazhi Kalifornian

Kursi i Masazhit Kalifornian

Masazhi Kalifornian Emocional është mbreti i masazheve relaksuese që ju bën të rivendosni ekuilibrin, jo vetëm në aspektin fizik, por edhe në atë mendor e shpirtëror.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Kursi i Masazhit Kalifornian

Masazhi Kalifornian Emocional është mbreti i masazheve relaksuese që ju bën të rivendosni ekuilibrin, jo vetëm në aspektin fizik, por edhe në atë mendor e shpirtëror.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Për kë është kursi i masazhit Kalifornian?

Kursi i masazhit kalifornian emocional është i hapur për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu është i përshtatshëm edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë, të përmirësojnë veten e tyre dhe t’u drejtohen klientëve në një mënyrë gjithnjë e më të plotë.

Për kë është kursi i masazhit Kalifornian?

Kursi i masazhit kalifornian emocional është i hapur për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu është i përshtatshëm edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë, të përmirësojnë veten e tyre dhe t’u drejtohen klientëve në një mënyrë gjithnjë e më të plotë.

Struktura e kursit

Ky kurs është i strukturuar në dy pjesë themelore: një pjesë teorike dhe një pjesë praktike.

Teoria

Gjatë zhvillimit të pjesës teorike do të riktheheni pas në kohë, në fund të viteve 1960, dhe vetëm në këtë mënyrë do të kuptoni origjinën dhe kontekstin historik në të cilin u zhvillua kjo teknikë. Më vonë do të kuptoni rëndësinë e prekjes dhe kontaktit në këtë lloj masazhi, dhe benefitet e jashtëzakonshme që trupi përfiton, në shpirt dhe mendje.

Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy
Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy

Praktika

Gjatë zhvillimit të pjesës praktike do të përvetsoni manuale të ndryshme, të karakterizuara nga lëvizje të buta dhe harmonike. Këto përfshijnë pjesët më intime të sferës psiko-afektive, në mënyrë që të zgjojnë ndjeshmërinë dhe të përmirësojnë perceptimin e trupit, al fine di favorire l’accettazione di sé.

Lëvizjet dhe prekjet e lehta shkaktojnë një relaksim të madh muskulor dhe lejon trupin të ndjehet i relaksuar në qetësi totale. Do të praktikoheni në mënyrë aktive, nën mbikëqyrjen e kujdesshme të mësuesit, në mënyrë që të fitoni rrjedhshmëri dhe besim në ekzekutimin e manovrave.

Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy

Objektivi i kursit të masazhit Kalifornian

Qëllimi përfundimtar i këtij kursi është që t’ju bëj të pjekur, me efektivitet dhe shpejtësi maksimale, kompetencë dhe aftësi të nevojshme për të praktikuar një masazh kalifornian emocional në  autonomi të plotë. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje t’u jepni klientëve tuaj një përvojë shqisore të kënaqshme dhe magjike.

Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui Tirane - Evolution Academy

Pse të beheni pjesë e këtij kursi?

 • Sepse koha juaj është e çmuar dhe për këtë arsye nuk ja vlen ta humbni atë në kurse jo profesionale.
 • Ky kurs është një nga më të kërkuarit nga gjinia femërore.
 • Nëse dëshironi të jeni konkurrues dhe të rritni numrin e klientëve tuaj, kjo teknikë është absolutisht e nevojshme.
 • Sepse përmes këtij kursi do të mësoni të dëgjoni veten tuaj, që të jeni në gjendje t’i dëgjoni të tjerët.
 • Falë këtij kursi do të mësoni të krijoni empati me klientët tuaj.
 • Do të mësoni të zhvilloni dhe të vëni në dispozicion të të tjerëve ndjeshmërinë tuaj.
 • Do të keni mundësinë të njihni një ekip pune që do t’ju ​​habisë.

Bëhuni masazhator profesional

Në përfundim të këtij kursi do të keni mundësi të hyni në kurse të ndryshme trajnimi siç janë Diploma e Operatorit në Masazh Holistik, për tu bërë një masazhator profesionist.

Kurs Masazhi Kalifornian Tirane - Evolution Academy

Programi i kursit të masazhit kalifornian

 • Hyrje në kurs.
 • Nga vjen masazhi kalifornian emocional dhe në cilin kontekst historik u zhvillua.
 • Cfarë është masazhi kalifornian emocional: karakteristikat.
 • Magjia e prekjes, pse është kaq e rëndësishme për qeniet njerëzore dhe çfarë efektesh ka në nivel fizik dhe psikik.
 • Të dëgjuarit
 • Përfitimet, kundërindikacionet dhe masat paraprake.
 • Përgatitja për masazhin kalifornian.
 • Këshilla për t’u bërë një operator i mirë holistik: kujdesi për duarët, veshja e përshtatshme, atmosfera e ambjentit dhe pajisjet e punës.
 • Ushtrime praktike të manualeve të ndryshme.
 • Sekuencë pune për të qenë në gjendje të kryeni një masazh 60-minutësh në mënyrë të pavarur
 • Këshilla për të përvetsuar dhe memorizuar teknikën sa më mirë.
 • Provimi praktik përfundimtar.
 • Konkluzionet finale dhe përfundimi i kursit.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

Në fund të kursit të masazhit kalifornian, nëse keni kaluar testin përfundimtar, do t’ju lëshohet një certifikatë merite në emrin tuaj.

FAC Simile e Certifikatës

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

Manual didaktik i kursit të masazhit bazë suedez , i shkarkueshëm në formatin PDF dhe që përmban sekuencat relative fotografike të manovrave.

 

Posteri në formatin dixhital të teknikës.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.