Kurs Masazhi me Vaj Esencial

Kursi i Masazhit me Vaj Esencial

Që nga antikiteti, bimët dhe ekstraktet natyrore kanë qenë një mjet i përdorur shpesh për të shëruar dhe harmonizuar trupin dhe shpirtin.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Kursi i Masazhit me Vaj Esencial

Që nga antikiteti, bimët dhe ekstraktet natyrore kanë qenë një mjet i përdorur shpesh për të shëruar dhe harmonizuar trupin dhe shpirtin.

Kërkesat: nuk ka asnjë kërkesë specifike, kursi është i hapur për të gjithë.

Për kë është kursi i masazhit me vaj esencial?

Kursi i masazhit me vaj esencial është i përshtatshëm për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë veten e tyre, në mënyrë që të jenë në gjendje të ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për klientët.

Për kë është kursi i masazhit me vaj esencial?

Kursi i masazhit me vaj esencial është i përshtatshëm për të gjithë ata që i afrohen botës së masazhit për herë të parë. Gjithashtu edhe për të gjithë ata profesionistë që duan të zgjerojnë njohuritë dhe të përmirësojnë veten e tyre, në mënyrë që të jenë në gjendje të ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për klientët.

Struktura e kursit

Ky kurs është i strukturuar në dy pjesë themelore: një pjesë teorike dhe një pjesë praktike.

Teoria

Gjatë zhvillimit të pjesës teorike do të mësoni se që nga kohërat e antikitetit, përdorimi i bimëve dhe ekstrakte natyrore, për të shëruar dhe harmonizuar trupin dhe shpirtin, ishte një mjet i përditshëm. Të lashtët e kuptuan se ekzistonte një lidhje midis erës e shijes së bimëve dhe efekteve të tyre të dobishme në trup dhe mendje.

Gjithnjë e më shumë profesionistë në sektorin e Wellness dhe estetikes po i përdorin ato për të forcuar shumë efekte pozitive që tashmë rrjedhin nga masazhi. Do të mësoni se cilat janë këto substanca, nga ku dhe si ato përfitohen, do të përballeni me konceptin e kimotipit, familjeve biokimike dhe do të analizoni në detaje vajrat thelbësorë më të përdorur në treg. Ne do t’ju mësojmë se si ta njihni një vaj të cilësisë së mirë dhe si ta holloni atë me vajrat përzieres më të përshtatshëm.

Kurs Masazhi me Vaj Esencial Tirane - Evolution Academy
Kurs Masazhi me Vaj Esencial Tirane - Evolution Academy

Praktika

Gjatë zhvillimit të pjesës praktike, do të mësoni se si të përzieni dhe holloni vajrat esencialë sipas karakteristikave të tyre dhe efektit që dëshironi të arrini. Do të kuptoni që kjo praktikë kërkon njohuri dhe duhet të bëhet me seriozitet, pasi nuk është pa rreziqe.

Përveç kësaj ju do të mësoni manuale të ndryshme për të kryer një masazh të plotë me vajra esencialë. Do të praktikoheni në mënyrë aktive, nën mbikëqyrjen e kujdesshme të mësuesit, për të fituar rrjedhshmëri dhe besim në ekzekutimin e manovrave.

Kurs Masazhi me Vaj Esencial Tirane - Evolution Academy

Objektivi i kursit të masazhit me vaj esencial

Qëllimi përfundimtar i këtij kursi është t’ju lejojë të zhvilloni aftësitë teorike në lidhje me vajrat esencial dhe aplikimet e tyre me efektivitet dhe shpejtësi maksimale. Do të fitoni gjithashtu aftësitë e nevojshme për të kryer masazhe me vajra esencialë, duke personalizuar trajtimet tuaja.

Kurs Masazhi Tradicional Tailandez Tirane - Evolution Academy Kurs Masazhi Anticelulit Tirane - Evolution Academy Kurs Masazhi me Vaj Esencial Tirane - Evolution Academy

Pse të beheni pjesë e këtij kursi?

 • Sepse koha juaj është e çmuar dhe nuk ia vlen ta humbni atë në kurse jo profesionale.
 • Ky kurs do t’ju mundësojë të fitoni aftësitë e duhura për të krijuar trajtime të personalizuara për klientët tuaj.
 • Nëse dëshironi të zgjeroni backgroundin tuaj, ky është kursi ideal për ju.
 • Do të mësoni disa nocione që do t’ju mundësojnë të dalloheni nga të tjerët, dhe në këtë fushë është thelbësore.
 • Sepse kjo jo vetëm që do të jetë një azhornim profesional, por do t’ju lejojë të rriteni në nivelin personal.
 • Mund të jetë gjithashtu e dobishme në jetën e përditshme.
 • Do t’ju përgatisë në atë masë sa do të kërkoheni më shumë në sektorin e Wellness.

Bëhuni masazhator profesional

Kursi i masazhit me vaj esencial është pjesë e programit të trajnimit për marrjen e Diplomës së Operatorit në Masazhin Holistik, me të cilën mund të bëheni një masazhator profesionist.

Kurs Masazhi me Vaj Esencial Tirane - Evolution Academy

Programi i kursit të masazhit me vaj esencial

 • Aromaterapia: çfarë është?
 • Origjina e saj që nga antikiteti e deri më sot.
 • Cilat janë vajrat esencial dhe nga mund të ekstraktohen?
 • Faktorët që ndikojnë në cilësinë dhe sasinë e vajrave esencial.
 • Metodat e ekstraktimit: grirja, shtypja, distilimi me avuj, enfleurage, nxjerrja e CO2 dhe ekstraktimi me tretës.
 • Teknika dhe këshilla për të njohur një vaj esencial cilësor dhe çertifikatat e tyre në nivel ndërkombëtar.
 • Koncepti i kimotipit.
 • Shembuj të vajrave esencialë me kimotipe të ndryshme.
 • Përbërja kimike e vajrave esencial dhe 10 grupeve funksionale.
 • Vajrat esencialë kryesorë më të njohur në treg dhe vetitë e tyre.
 • Metodat kryesore të përzgjedhjes: mënyra e brendshme dhe mënyra e jashtme.
 • Aromaterapia dhe masazhi.
 • Llojet e vajrave bazë ose vektorët që do të përdoren për hollime.
 • Vajrat vektorë më të rekomanduar.
 • Hollimet dhe dozat e vajrave esencialë.
 • Këshilla dhe kundërindikacionet për t’u kujdesur përpara se të përdorni vajrat esencialë.
 • Këshilla për t’u bërë një operator i mirë masazhesh: kujdesi për duarët, veshja e përshtatshme, atmosfera e ambjentit dhe pajisjet e punës.
 • Ushtrime praktike se si të përzieni dhe holloni vajrat esencial.
 • Ushtrime praktike të manualeve të ndryshme.
 • Sekuencë pune për të zhvilluar në gjendje të pavarur një seancë të plotë masazhi.
 • Këshilla për te përsosur dhe memorizuar sa më mirë sekuencën.
 • Provimi praktik përfundimtar.
 • Konkluzionet finale dhe përfundimi i kursit.

F.A.Q

Çfarë kualifikimesh lëshohen?

Në fund të kursit të masazhit me vaj esencial, nëse keni kaluar testin përfundimtar, do t’ju lëshohet një certifikatë merite në emrin tuaj.

FAC Simile e Certifikatës

Çfarë materiali didaktik ofrohet?

Manual didaktik i kursit të masazhit bazë suedez , i shkarkueshëm në formatin PDF dhe që përmban sekuencat relative fotografike të manovrave.

 

Posteri në formatin dixhital të teknikës.

A duhet të sjell ndonjë material?

 • Dy peshqirë të mëdhenj të bardhë (1,80 × 1,00).
 • 1 bluzë të bardhë dhe 1 pantallona të zeza të gjata, që të mund të praktikoheni rehatshëm gjatë kursit.
 • Pantofla plastike.
 • Kostum i mbyllur (2 copë për femra, pantallona të shkurtra për meshkujt).

Si mund të regjistrohem?

Për të konfirmuar vendin tuaj në klasë, duhet të plotësoni të dhënat e detyrueshme në linkun e dërguar me email nga shkolla.

Si mund ta bej pagesën?

Pagesa për kursin duhet të bëhet me pagesë ose transfertë bankare në:

Aloha Shpk

Banka:  Intesa SanPaolo Bank Albania Sh. a
Iban: AL44208110080000029040035301
Bic: USALALTRXXX

Përshkrimi: emri, mbiemri dhe lloji i kursit.

Pasi të jetë bërë transferta, dërgoni një kopje të tij në email info@evolutionacademy.al

Pikat e forta

Ne e duam botën e Wellness, në të gjitha format e saj, ne jemi të projektuar drejt së ardhmes, gjithmonë të gatshëm për sfida të reja. Ndryshimet nuk na trembin përkundrazi, ato janë mënyra e natyrshme për t’u përmirësuar. Ky është kuptimi që i japim fjalës EVOLUTION.

Afër shtëpisë tuaj

Evolution Academy disponon mbi 60 filiale në vende të ndryshme, do ju duhet vetëm të zgjidhni atë më afër jush.

Ribëheni kursin falas

Çdo kurs përfshin rishikime falas të leksioneve për të gjitha teknikat që do të bëni me ne.

Filloni menjëherë të punoni

Jo vetëm mësimdhënia: ne ju fusim drejtpërdrejt në botën e punës, duke ju ndihmuar me profesionin tuaj të ri.

Raport më i mire, cilësi / çmim

Shkolla që ofron trajnimin më të mirë me çmim cilësor. 100% të kënaqur ose rimbursim 100%.

Mundësi për kurse individuale

Për ata që dëshirojnë, shkolla vë në dispozicion një mësues personal.

Profesionistë të masazheve

Do të keni në dispozicionin tuaj mësues, që vijnë nga sektorë të ndryshëm: holistik, sportiv, estetik… të cilët bashkëpunojnë me fizioterapistë dhe mjekë.